Weteraanikonepäivät 2019 Liput

Oulaisten kaupunki - Oulaistenkatu 12 (PL 22), 86300 Oulainen - puh. /vaihde: (08) 47931, e-mail:

Weteraanikonepäivät 2019 liput

Minna Mustonen Waltakunnalliset Weteraanikonepäivät järjestetään tuttuun tapaan Oulaisissa Törmänhovin ja perinnekeskuksen alueilla. Perjantaina käynnistynyt kesätapahtuma kokoaa paikalle väkeä ympäri Suomen. – Joka vuosi ohjelma rakentuu tietyn teeman ympärille. Erilaisten moottoreiden lisäksi nähtävää riittää niin auto-, traktori- ja mopokentillä. Täällä meillä voi ihastella ja ihimetellä vanhoja konsteja vaikka työnäytöksissä, perinnekeskuksessa, pajassa, Koskelan talossa ja Käpylän koulussa. Eikä tämä tapahtuma ole suunnattu erikseen kenellekään, vaan se on tarkoitettu ihan jokkaiselle. Vaikka paljon on maamoottoreita sekä muuta konevoimaa piisaa naisväelle ja lapsillekin nähtävää, koettavaa ja miksei ostettavaakin, vinkkaa tapahtuman järjestäjä Jouni Aitto-Oja. Alueella on kymmenittäin rompe- eli vanhantavaran myyjiä sekä käsityöläisiä. Tänä vuonna alueella pääsee testaamaan erilaisia kädentaitoja aina saunavihtan tekemisestä sorvaukseen. Perinne tapahtuman erikoisuutena ovat Oulaisiin kiskoja pitkin jyskyttelevät museojunat.

Weteraanikonepäivät 2019 liput world cup

Weteraanimoottorikerho Wanha Woima ry  Kerhon tarkoituksena on vanhojen voimakoneiden ja niihin liittyvien työkoneiden, vanhojen moottori- ja muiden ajoneuvojen, perinnekulttuurin, perinnerakennusten ja perinnetyötapojen tunnetuksi tekeminen sekä niihin liittyvien perinteiden vaaliminen.  Maamoottoreista valtakunnalliseksi perinnetapahtumaksi laajentunut tapahtumamme järjestetään perinteiseen tapaan kaksi viikkoa juhannuksesta.  Naiswoimalla on toimintaa ympäri vuoden ja kokoontumisia on lähes kuukausittain. Toimintaan kuuluvat mm. erilaiset pienemmät tapahtumat, retket, perinnekeskuksen alueen esittelyt ja käden taitojen lyhytkurssit.  Käpylän koulun vuokraus juhliin tai kokouskäyttöön.  Perinnekeskuksen alueelta löytyy toistakymmentä erilaista rakennusta, kuten mm, Käpylän koulu, Koskelan talo savusaunoineen, Seppä-Matin paja, navetta, muuntaja, vanha kioski, makasiinimuseo ja neljä hallia. Järjestämme perinnekeskuksen alueelle esittelykierroksia.  Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, jolla on mielenkiintoa wanhaa woimaa, perinteiden vaalimista, taltioimista ja säilyttämistä kohtaan.

Weteraanikonepäivät 2019 liput draft

Weteraanikonepäivät 2019 liput patriots

0400 761 734, Myös uudemmat, todella harvinaiset, autot voidaan hyväksyä alueelle. Koska teemamme on tänä vuonna "Sähköstä Woimaa", olemme erityisen kiinnostuneita vanhoista sähköautoista, vm 1995 tai vanhemmat Lemmikkien tuominen tapahtumaan Lemmikkieläimiä koskevat ohjeet on pyritty laatimaan mahdollisimman selkeiksi, yksinkertaisiksi ja helpoiksi noudattaa. Tästä johtuen meillä onkin vain yksi ohje, joka on seuraava: Lemmikkieläimiä ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Ainoan poikkeuksen muodostavat rompetorikauppiaat, joille aiempien vuosien käytännön mukaan on annettu lupa koirien tuomiseen rompetorialueelle. Rompetorikauppiaita haluamme muistuttaa erityisesti siitä, että alueella liikkuu hyvin paljon pieniä lapsia. Koiraparkki Koiraparkki palvelee nelijalkaisia ystäviämme pääportin ulkopuolella. Se on Oulaisten eläinsuojeluyhdistyksen ylläpitämä ja sijaitsee aivan pääportin välittömässä läheisyydessä, Amiraalintien länsipuolella olevan viljankuivaamon piha-alueella. Koiraparkin vastuuhenkilö: Marjatta Haapala-Putila, 040 752 3960

Weteraanikonepäivät 2019 liput hit

Hyväksyttyjä "uusia" myyntitavaroita ovat työkalut, varaosat sekä aihepiiriin liittyvät tekstiilit/esineet. Nyrkkiraudat, pamput sekä natsitavarat eivät ole rompetorille hyväksyttyjä myyntitavaroita. Ma 1. 7. -to 4. rompetorikauppiailla mahdollisuus suihkuun ja saunaan (alakerran sauna) Törmänhovissa klo 18-20, 5 €/hlö. Pe-la 5. -6. rompetorikauppiailla mahdollisuus suihkuun ja saunaan terveydenhuolto-oppilaitoksen saunassa. Lähtö rompetorin portilta klo 18 ja 19. Saunamaksu 5 €/hlö. Yksi sauna, erilliset suihkut miehille ja naisille. Rompetorin varaukset ja tiedustelut Martti Raudaskoski / 044 345 4919 Vanhojen ajoneuvojen, traktoreiden ym. tuominen tapahtumaan Mikäli tulet konepäiville vanhalla autolla (vm. 1986 vanhempi tai museorekisteröity), on sinulla mahdollisuus parkkeerata autosi keskeisellä paikalla olevalle autokentälle ja pääset portista sisään ilman pääsylipun ostoa. Autokentälle mahtuu noin 150 autoa kerrallaan, joten ilmoita tulostasi etukäteen: Eero puh. 0400 892 075, tai Toni puh.

Weteraanikonepäivät pääsivät kävijätavoitteeseensa | Pyhäjokiseutu

 1. Uusi Calix-sisätilanlämmittin – tehokas ja hiljainen | Kaasujalka
 2. Weteraanikonepäivät 2019 liput world cup
 3. Weteraanikonepäivät 2019 liput minnesota
 4. Ilmainen e-kirja
 5. Weteraanikonepäivät 2019 liput roster
 6. Weteraanikonepäivät 2019 liput hit
 7. Weteraanikonepäivät 2019 liput lyrics
 8. Weteraanikonepäivät 2019 liput draft picks
 9. Weteraanikonepäivät 2019 liput
 1. Madshus zero sukset
 2. Kajaanin linja autoasema purku
 3. Pirte työterveys ajanvaraus
 4. Farm heroes saga ohjeet 2
 5. Menkkamaiset kivut raskauden alussa
Wed, 14 Oct 2020 14:04:07 +0000