100 Puuvilla Vaatteet

  1. Lexington vaatteet
  2. 100% Puuvilla | Pilpo

00 / 5 Villafroteesukka 19, 50 € Kiristämätön raitabambusukka 8, 90 € Kiristämätön puuvillasukka 7, 00 €

Lexington vaatteet

Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49, 95 €. Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan. 4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta. Kysymykset ja vastaukset Usein kysytyt kysymykset Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia? Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla tai puhelimitse 050-3552000. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Normaalista kulumisesta, tuotteen virheellisestä käytöstä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Epäselvissä tapauksissa reklamoidut tuotteet toimitetaan valmistajalle, joten käsittely kestää yleensä 1-2 viikkoa. Mikäli kyseessä on selkeä valmistusvirhe, toimitamme korvaavan tuotteen välittömästi. Muuta Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Promeetta Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

29, 99 € 14, 99 € -50% sis. ALVin Pintamateriaali: 100% Puuvilla Kuvan malli on 1, 77 m pitkä ja hänellä on päällään koko S. Lisätiedot Pintamateriaali: 100% Puuvilla Kuvan malli on 1, 77 m pitkä ja hänellä on päällään koko S. Lisätiedot Kaikki yksityiskohdat Yksityiskohdat 040EE1D316 Aina ei tarvita kangashametta: tämä pintakuvioidusta jerseystä valmistettu hame on kesäisen kevyt ja naisellinen hulmuavan, levenevän helman ansiosta. Tiivistä jerseytä, puhdasta puuvillaa, jossa vaikuttava pintakuvio kauttaaltaan Sisäpuolella mukava kuminauhavyötärö Lantiolta tiukka Leveä ja hulmuava helma Kokotiedot Koossa S (voi vaihdella hieman koosta riippuen): Hameen pituus: N. 49 cm Materiaali ja hoito Pintamateriaali: 100% Puuvilla Asiakkaiden arvostelut Jerseyhame 100% puuvillaa Tälle tuotteelle ei ole muita arvosteluja.

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoitteesi

100% Puuvilla | Pilpo

  1. 100 puuvilla vaatteet 2016
  2. 100 puuvilla vaatteet 2017
  3. Uusi päivä kausi 7 18
  4. Mango vaatteet
  5. Makia vaatteet
  6. Myytävät asunnot kaustinen tori

5, 00 €/kk Ominaisuudet Pesu- ja hoito-ohjeet Konepestävä. Materiaali 100% puuvilla Malli MS-285317M Väri valkoinen Lue lisää

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea Osuuspankki Danske Bank Tapiola Aktia/Pop/SP Handelsbanken Ålandsbanken S-Pankki Luottokunta (Visa, Visa Electron, Mastercard) Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n (2196606-6) Checkout-maksutavoilla. Yritysasiakkaiden on mahdollista valita maksutavaksi myös lasku (14 pv netto). Myönnämme 14 päivän maksuajan luottotietojen tarkastamisen jälkeen. Toimitustavat ja toimituskulut Kirje (€ 1, 90) toimitamme työkäsineet 1-3 pariin kirjeenä riippuen tuotteiden painosta. Nouto lähimmästä Postista (€ 5, 90) Toimitus yrityksen ovelle (€ 7, 90) ( HUOM: vain yritysasiakkaille) Nouto sovitusti yrityksen toimipaikasta (0, 00€) (Yli 200 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti. ) Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitusaika tuotteille on 1-3 arkipäivää. Suomen ulkopuolelle toimitukset ainoastaan sovitusti. Nouto postista Toimitamme Postitilaukset pakettina ja maksikirjeenä vastaanottajalle noudettavaksi lähimpään Postin myymälään.

En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden? Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni? Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Wed, 14 Oct 2020 11:18:26 +0000